MUĞLA MENTEŞE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ DÖNEM AÇILIŞ MESAJI

2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ DÖNEM  AÇILIŞ MESAJI

         2017 - 2018 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine 05.02.2018 Pazartesi günü başlayacak olmanın sevincini ve coşkusunu yürekten paylaşıyorum. İlimiz ve Menteşe’nin tüm çocukları için başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. 

Eğitim ve öğretim, çağın gereklerine uygun olarak sürekli değişen, gelişen, birikim ve tecrübeler ışığında yenilenen bir süreçtir. Eğitim insanı değerli kılar ve toplumu yüceltir, biz de bu bilinçle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak başarıyı arttırmak için her zaman daha iyiye ulaşmayı hedefliyor ve daha nitelikli bir eğitim için çabalıyoruz.

Sevgili Öğrenciler,

Bu eğitim öğretim döneminde de vatanına, milletine faydalı, saygılı, çalışkan, üretken bir birey olma hedefinize ulaşmak için derslerinize bir önceki döneme oranla daha gayretli, özenli ve özverili çalışacağınıza yürekten inanıyorum.

Değerli Öğretmenlerimiz,

Sizlere emanet edilen geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı değerlerine sahip çıkan, ülkesini, milletini seven, faydalı, saygılı, hoşgörülü, dürüst ve yardımsever birer birey olarak çok iyi bir şekilde yetiştireceğinize yürekten inanıyor ve güveniyoruz. Bu zor ve özverili görevinizde sizlere üstün başarılar diliyorum.

Kıymetli Veliler, 

Büyük bir özveriyle yetiştirdiğiniz evlatlarınızı bireysel farklılıklarını dikkate alarak ve özel olduklarını hissettirerek yaklaşıyoruz; çünkü her bir öğrencimiz bizim için ayrı bir değerdir. Evlatlarımızın başarılı bir öğrenci olabilmesi kadar iyi bir insan olması ve nitelikli yetişmesi de bizim için çok önemlidir. Çocuklarımızın başarılarını sadece karne notlarından ibaret görmemeli, onları davranış ve tutumlarıyla da değerlendirmeliyiz. Bilinmelidir ki gerçek başarı ikisini birleştiren başarıdır. Onları geleceğe hazırlarken psikolojilerinin de sağlam olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle ikinci dönemin de sorunsuz, huzurlu ve başarılı geçmesini temenni ediyor, saygılar sunuyorum.

 

                                                                                                                                                 Hüseyin ŞEN 

                                                                                                                                            İlçe Milli Eğitim Müdürü

Emirbeyazıt Mahallesi Dr.Baki Ünlü Caddesi No5 - SANTRAL / ÖZEL KALEM 0 (252) 280 50 00, EVRAK KAYIT 0 (252) 280 50 05

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.