MUĞLA MENTEŞE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 - 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU MESAJI

2017 - 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU MESAJI

            Kıymetli Meslektaşlarım,

            Sevgili Öğrenciler,

            Değerli Veliler.

            2017 – 2018 eğitim öğretim yılını kazasız belasız tamamlamış bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Başarılı bir yıl geçirmemizdeki katkılar için öğretmenlerimize, okul idarecilerimize ve saygıdeğer velilerimize teşekkür ediyorum.

            Menteşe ilçemizde 81 okul, 1577 öğretmen ve 17200 öğrencimizle karne heyecanımızı paylaşıyoruz. Bu heyecan ile hep daha iyi bir eğitim öğretim yılına hazırlanma telaşı ve isteği ile yeni eğitim öğretim yılına hazırlanmaktayız.  

            Değerli Meslektaşlarım, Sizler toplumun öncüsü, geleceğin gönüllü mimarlarısınız. Bu kutsal mesleği sabırla ve büyük bir özveri ile yerine getirdiğiniz ve emekleriniz için teşekkür ediyoruz. Birlikte yapacağımız daha çok işimiz var ve beklentileri boşa çıkarmayacağınıza da inanıyorum. Bu büyük fedakârlığı karşılıksız yapabilecek tek meslek olan öğretmenlik, topluma yön verdiği gibi örnek de teşkil eder.

            Kıymetli Veliler, eğitimde, okul ile aile iç içe olmalı ki birlikte daha iyi neticeler alınabilsin. Bu işler de sizsiz olmaz.  Yanımızda olduğunuz ve yükümüzü paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

            Sevgili Öğrenciler, yıl içerisinde çokça okudunuz, yazdınız ve dinlediniz. Tatili, dinlenmeyi hak ettiniz. Tatili dinlenme ve kendinizi geliştirme fırsatı olarak değerlendirin. Unutmayalım ki giden zamanı geri getiremeyiz.

            Önümüzdeki günlerde lise son sınıf öğrencilerimizin gireceği ve hayatlarına yön verecek oldukları TYT ve AYT sınavlarında can-ı gönülden başarılar diliyorum.

            Karne sadece öğrencinin değil, okul idaresinin, öğretmenin, ailenin kısaca hepimizindir.  Hepimiz kendimizi sorumlu hissetmeli, eksikliklerimiz varsa el birliği ile tamamlamalıyız. Biraz özen ve kararlılıkla her zorluğun aşılacağına inanıyor ve sizlerden umutlu olduğumu tekrar belirtmek istiyorum. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

                                                                                              Hüseyin ŞEN

                                                                                  İlçe Milli Eğitim Müdürü

Emirbeyazıt Mahallesi Dr.Baki Ünlü Caddesi No5 - SANTRAL / ÖZEL KALEM 0 (252) 280 50 00, EVRAK KAYIT 0 (252) 280 50 05

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.