MUĞLA MENTEŞE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LYS SINAVLARI MESAJI

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LYS SINAVLARI MESAJI

Sevgili öğrencilerimiz, uzun bir çalışmanın sonuna gelmiş olmakla beraber, yeni bir yola adım atmak üzeresiniz. Bu süreçte üzerinizde emeği geçen tüm öğretmen ve ailelerinize de sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim. Gireceğiniz bu sınav hayat merdivenlerinin bir basamağı olmakla beraber, son değil yeni başlangıçların kapısıdır. 

Sizlerden beklentim, araştıran, düşünen, sorgulayan, üreten, kendine güvenen ve vatanımız için iyi yetişmiş bireyler olmanızdır.

Bu süreçte ailelere de büyük görevler düşmektedir. Değerli gençlerimizin başarılı olmalarında ve stresten uzak bir şekilde motivasyonlarını yüksek tutmalarında en büyük destekçiler hiç şüphesiz ailelerimizdir. Başarılı nesiler yetişmesi ve gençlerimizin başarı merdivenlerini emin adımlarla tırmanmaları için kendilerine güvenmeleri de son derece önemlidir. Bu aşamada geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacaklarına olan inancım sonsuzdur.

Çok çalıştığınıza inandığım bu sınavda yarınlarımızı emanet edeceğimiz siz gençlerimize güveniyor; Milletimize ve Ülkemize değerli bireyler olacak olan siz gençlerimizin emeklerinin karşılığını almalarını diliyor; bir kez daha sizlere başarılar ve kolaylıklar temenni ediyorum.

                       Hüseyin ŞEN

                İlçe Milli Eğitim Müdürü

Emirbeyazıt Mahallesi Dr.Baki Ünlü Caddesi No5 - SANTRAL / ÖZEL KALEM 0 (252) 280 50 00, EVRAK KAYIT 0 (252) 280 50 05

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.