MUĞLA MENTEŞE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 YILI YGS SINAVI ÖNCESİ OKUL ZİYARETİ

2016-2017 YILI YGS SINAVI ÖNCESİ OKUL ZİYARETİ

Zorluklar, başarının değerini artıran süslerdir. YGS sınavıda bu süslerden sadece bir tanesi.

Yarınlarımız İçin En Önemli Adımı Atmaya Hazırlanan Sevgili Gençler;

 

Uzun ve yorucu hazırlık sürecini tamamlayıp YGS sürecine ulaştık. Sınava girmeye hazırlandığınız şu günlerde çok heyecanlı ve karmaşık duygular içinde olduğunuzu tahmin edebiliyorum. Bu zorlu sınav maratonu öncesi heyecanınızı paylaştığımı hatırlamanızı isterim.

 

“Çalışmalarınızın karşılığını alabileceğiniz, gönlünüzdeki hedefinize ulaşabileceğiniz bir sınav süreci geçirmenizi temenni ediyorum.”

 

Hedefe ulaşmak için çok büyük bir emek harcayarak yorucu bir hazırlık süreci geçirdiğinizin farkındayım. Artık hasat zamanı… YGS ile ektiklerinizi biçecek, emeğinizin karşılığını alacaksınız. Çalışmalarınızın karşılığını alabileceğiniz, gönlünüzdeki hedefinize ulaşabileceğiniz bir sınav süreci geçirmenizi temenni ediyorum.

 

Kazanılacak hiçbir sınav sağlığınızdan, hayatınızdan daha önemli değildir.

Sınavların hem öğrenciler hem de aileleri tarafından ne kadar önemsendiğini biliyorum. Bazı öğrencilerimiz ve velilerimiz sınavlara gereğinden fazla önem atfederek, sınavları adeta ölüm kalım mücadelesi olarak değerlendirmektedir. Sevgili gençler ve ebeveynler unutmayınız ki “Kazanılacak hiçbir sınav sağlığınızdan, hayatınızdan daha önemli değildir ve sağlığınızı kaybederek kazanacağınız hiçbir başarı sizi mutlu etmeyecektir.”

 

Sevgili Gençler,

Bu zorlu süreçte; size güvenen, inanan ve her zaman yanınızda olan aile büyüklerinizin desteğini gördüğünüz gibi, sınavlarınız sırasında da varlıklarıyla ve dualarıyla size destek olmaya devam edeceklerini göreceksiniz. Bizim de Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tıpkı aile büyükleriniz gibi bu önemli süreçte yanınızda olduğumuzu bilin. Biz size güveniyor ve başaracağınıza inanıyoruz.

 

Kendinize inanın ve güvenin; güçlü bir varlık olduğunuzun farkına varabildiğiniz ölçüde başarıya kavuşacağınızı sakın unutmayın.

 

 

Hepinize en içten dileklerimle başarılar diliyor; sizi bugünlere getiren fedakâr ailelerinize selam ve sevgilerimi sunuyorum.

 

       Hüseyin ŞEN

İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

10-03-201710-03-201710-03-2017

Emirbeyazıt Mahallesi Dr.Baki Ünlü Caddesi No5 - SANTRAL / ÖZEL KALEM 0 (252) 280 50 00, EVRAK KAYIT 0 (252) 280 50 05

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.