MUĞLA MENTEŞE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017- 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL MÜDÜRLERİ, OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI, KANTİN İŞLETMECİLERİ VE TAŞIMALI EĞİTİM ŞOFÖRLERİ SENE BAŞI YÖNLENDİRME VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

2017- 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL MÜDÜRLERİ, OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI, KANTİN İŞLETMECİLERİ VE TAŞIMALI EĞİTİM ŞOFÖRLERİ SENE BAŞI YÖNLENDİRME VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI MENTEŞE ÖĞRETMENEVİNDE YAPILDI.
2017- 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL MÜDÜRLERİ, OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI, KANTİN İŞLETMECİLERİ VE TAŞIMALI EĞİTİM ŞOFÖRLERİ SENE BAŞI YÖNLENDİRME VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

   İlçemiz okullarına bağlı olarak hizmet veren kantin işletmeleri ve taşımalı eğitim servislerinin iş ve işleyişleri hakkında yönlendirme ve bilgilendirme toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Şen’ in başkanlığında yapıldı.

                Yapılan toplantı Şube Müdürümüz Sayın Meral TAKEŞ’ in kantin işletmecilerine okul kantinlerinde uyulması gereken kurallar ve satılması uygun olan, olmayan ürünler hakkında bilgi verdi ve “Öğrencilerimizin sağlığı bizim için her şeyden önce önemlidir.” İfadesi ile sunumunu sonlandırdı.

                Taşımalı Eğitim Şoförlerine yapılan yönlendirme ve bilgilendirme sunum ise Şube Müdürümüz Sayın Soner KAYA tarafından yapıldı. Yapılan bilgilendirmelerde öğrencilerimizin hangi şartlarda taşınması gerektiği hatırlatıldı ve “Taşıdığımız bizim ‘can’larımız” diyerek taşımalı eğitime verdiği önemi vurgulayarak sözlerini sonlandırdı.  

 

                Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin ŞEN’ in tüm okul müdürlerine,okul aile birliği başkanlarına, kantin işletmecilerine ve taşımalı eğitim şoförlerine göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkürleri sonlandı.

 

05-10-201705-10-201705-10-201705-10-2017

Emirbeyazıt Mahallesi Dr.Baki Ünlü Caddesi No5 - SANTRAL / ÖZEL KALEM 0 (252) 280 50 00, EVRAK KAYIT 0 (252) 280 50 05

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.